Apparaten en accessoires
Mexicaanse limoensoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
rode uien65 g
-
gele paprika zaadjes verwijderd, in stukken65 g
-
verse güero peper ontpit (± 1 peper)35 g
-
olijfolie35 g
-
water1000 g
-
grof zout2 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in middelgrote stukken300 g
-
limoensap115 g
-
tomaten in kwarten250 g
-
citroensap5 g
-
maïstortilla's in julienne en gefrituurd
-
limoen in dunne plakjes
-
verse koriander om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
525 kJ /
125 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Mexico
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
1u. 5min
Stevige linzenchili
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min